Verzenden en retourneren

Verzenden

Onze producten worden rechtstreeks vanuit de leverancier verzonden. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en onze producten aanbieden tegen een lagere prijs dan de concurrent. Dit zorgt wel voor een iets langere levertijd dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd bedraagt 12-15 dagen.

Retourneren

Neem contact met ons op als er een foutje in uw producten of bestelling is gekomen, wij bieden goede garantie en klantenservice. Wilt u uw bestelling retourneren? Dat kan onder de onderstaande voorwaarden.

U kunt het product binnen de gestelde 14 dagen na ontvangst via pakketpost goed verpakt aan ons retourneren, echter zijn de verzendkosten voor het retourneren per pakketpost wel voor uw rekening en dient het product ongebruikt te zijn!

Zodra het product weer door ons retour is ontvangen, in de juiste staat (zoals hierboven aangegeven), zullen wij u het door u betaalde bedrag aan u terugbetalen. Komt u hiervoor in aanmerking? Vul dan het contactformulier in op deĀ contact pagina!